22.2.10

Su guzelim bebis odalarina bakarmisiniz..




8 yorum:

  1. 2.ve 3. cok hoş...
    beyaz en güzel tercih bizimkide beyaz..

    YanıtlaSil
  2. Her zaman beyaz bayılmışımdır. Benim kızımınki de beyaz . üzeri gök kuşağı renkleri ile boyalı ve kullar papatya rengarenk bir oda:) nasıl minik kızımız hülyacım . sende iyi misin.

    YanıtlaSil
  3. kırmızı beyaza bayıldım

    YanıtlaSil
  4. Ben secemiyorum : ) cok guzeller gercekten. Canim Hilalcim bebisimiz cok iyi masallah tepinip duruyo : ) Cok hareketli! Acayip hemde!

    YanıtlaSil
  5. Nohut odacim bende beyazi daha cok sevdim gibi sanki, hani her renkte uyarya. Bu ara Aysecik nasil acaba? Hemen bloguna ziyarete geliyorum simdi : )

    YanıtlaSil
  6. Dünyanın en güzel hareketleri onlar. Bazen kızım keşke 4-5 aylık kalsaydı diyorum:)doğduktan sonra tabi. doya doya öpüp koklaya biliyorsun o zamalarda. Şimdi 2,5 yaşında ve kendini öptürmekten nefret ediyor:) ama bende dayanamıyorum . yok böle bir sevgi.hülyacım o tekmelerin tadını çıkarman dileğimle sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Hilalcim guzel dileklerin icin tesekkur ederim, daha simdiden oyle alistimki ona sorma. Bazen cikmasami diyorum : ) Keske keske kucuk kalsalarda hep sevebilsek : ) Allah hayirli guzel cocuklar nasip etsin isteyen herkese. Optum sevgiler Hulya

    YanıtlaSil