16.5.10

Beklemeye gectik

Arkadaslar dogum zamanini beklemek ne acayip biseymis, hani o heran olabilir duygusu : ) Acayipmis : )
Heyecan icinde acaba sancilar ne zaman baslayacak, acaba nerede olacagim, acaba gecemi gunduzmu : ) acaba ne halde yakalanacagim meraki : )) Duzgun giyinmis halde iken soyle gunduz vakti : )) tovbe tovbe : ) Hayirlisi olsunda dur bakalim yakinda guzel haberlerle insallah aranizdayim arkadaslar, dua edin benim icin!




Resim eskiden bahcemiz vardi onu susler pusler resimler cekerdim : )) kaplumbagalar sus kaplumbagasi.

12 yorum:

  1. Dualarım seninle canım rahat olurmu . sevgiler heyecanla bekliyorumm

    YanıtlaSil
  2. güzel şeylere hazır ol...
    iyi şanslarrrrr:))

    YanıtlaSil
  3. tesekkur ettik : ))
    Gecen bi arkadas benim kurstan, gitmis dogum uzmanina kontrole, 37'ci haftasindaymis, bi bakmislar 4 santim acik var : )3/4 saat icinde orada dogurmus : ))) Tesadufe bakya dimi : ))

    YanıtlaSil
  4. geldim...
    haber yok demek...

    sevgiler bırakıp gittim:)

    YanıtlaSil
  5. zamanı gelince olur o "tık":))
    merak etme sen..

    YanıtlaSil
  6. : ))))
    ok ozaman merakla bekliyoruz vallahi, gece uykuda yok artik dogru durust. Sol tarafima yatmaktan sol omuz kuregim kirilacak gibi artik :)))) Feda olsun ona : )))

    YanıtlaSil
  7. Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah. Allah bir nefeste kurtarsın. Aynı duyguları ben de yaşadım, onları hatırladım birden. Benim kızım normal doğum öncesi iznimde gelmedi, doktor rapor verdi, o sürede de gelmeye niyetli değildi. Doğum süresini bir hafta geçtiği için suni sancı ile doğdu.
    Annelik duygusu herşeyden daha güzel. Çok az sancı ile bu güzel duyguyu sağlıkla tatman dileğiyle... Biz de güzel haberleri bekliyoruz, Allah yardımcın olsun.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. AH canimya sagol guzel dileklerin icin!
    Insallah hayirlisiyla saglikli aliriz kucagimiza, amniosentez gibi zor seyler atlattik bu sure zarfinda insallah dedigin gibi Allah bir nefeste kurtarir, canim sevgiler. Senin kizda masallah cok tatli! Allah birlikte guzel uzun omur nasip etsin size ailecek!

    YanıtlaSil
  9. Ne hoştur bu bekleyiş,Allah bir avazda kurtarsın cenım,inşallah kızınızı sağlıkla mutlulukla kucaklarsınız:)

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun canım bebeğin. Çocuklar dünyaya bıraktığımız en güzel miraslar. inşallah bana da nasip olur. Ne mutlu sana :)

    Bir miras avukatı miras getirip insanları zenginleştirdiği ve mutlu ettiği gibi sen de bir bebek ile aileni zenginleştirip mutlu edeceksin. Ne kadar güzel bir şey.

    YanıtlaSil