2.1.11

Iyiki varsın bebeğim


Bitanemsin sen benim, güneş gibi doğdun babanla küçücük dünyamıza. Sen geldin geleli sensiz bir hayat düşünmek imkansız oldu bebişim. Seni çok Seviyorum.. Anne olduğu zaman insan çoğu şeye daha farklı pencereden bakmayı öğreniyomuş bunu anladım... Herşeye farklı bakıyosun ama herşeye.. Acayip büyük değişim var bende bunun farkındayım. Ama çok güzel bişey bu. Daha mutluyum böyle..
Allah bütün bebekleri anneleri babalarıyla bir ömür nasip etsin inş.
Bu ara kızımla vakit buldukca başka bebekler içinde bişeyler yapmaya uğraşıyoruz. Mesela mutluolalım.com derneğini çok sevdik Behçet Uz hastanesinde ve devlet hastanesinde hasta yatan çocuklar için yaptıkları etkinlikleri canı gönülden detekliyorum. Bebişimle onların hastanede çocuklara düzenledikleri yılbaşı etkinliğine bere örmüştük, başka ufak hediyelerde alıp yollamıştık. Şimdi tekrar devam ediyoruz bişeyler yapmaya : ) boş durmak yok! : ) 23 nisanda verilmek üzere hazırlıyoruz. İşte böyle arkadaşlar. Zamanım oldukcada blogspotta güzel paylaşımlarınız takip ediyorum. Konu çok dağıldı laf lafı açtı farkındayım : ) Olsun ama hep aynı olmaz değilmi : )
Bebişim seni çok seviyorum, inş. şu dişlerinde hayırlısyla çıkarda ağrıların azalır. Dualarını esirgemeyen arkadaşlar çok teşekkürler. Sayenizde ağrılarımız birazda olsa azaldı.

Herkese güzel bir hafta olsun, Sevgiler

4 yorum:

  1. tavşan dişleri umarım az sıkıntıyla çıkar bebişinin:)) bir ömür boyu hep mutlu olun:)

    YanıtlaSil
  2. Sağol Meyracım, güzel bir yıl dileğiyle

    YanıtlaSil
  3. Buzlukta bekletilmiş diş kaşıyıcılar işe yarayabilir.Bir diş hekimi arkadaşım önermişti işe yaradı.

    YanıtlaSil
  4. denedim arkadaşım allaha şükür bayağı işe yaradı.

    YanıtlaSil