8.5.11

Kocaelide akraba ziyareti, pişmaniye, polen alerjisi

C.tesi öğle uzun zamandır ziyaret etmedğimiz Kocaelideki akrabalarımızı ziyarete gittik. Bebişimizim diş ağrıları dinince fırsat bu fırsattır dedik : ))
Yolda bayağı bekledik, sanki havanın güzel olmasıyle birlikte herkes anadolu yakasına hücum ediyodu. Avcılardan Izmitin hemen girişine tam 2 saat sürdü, gittiğimizde yorulmuştuk artık : )) Yolda aldığımız pişmaniyeler bu yorgunluğun üstüne süper oldu : ) Fazla anlatmasam iyi olacak : )
C.tesi öğle vardığımızda hava çok soğuktu serindi rüzgarlıydı. Bizde öyle olunca biyerlere çıkmadık, halbuki güzel alabalık tesislerine gitmek ve sekaparkı gezmek istemiştik ama o bidahaki sefere inş. Şimdi zaten bizim ufaklık 1 haftadır 2 çeşit damla kullanıyo polen alerjisine karşı. 2 hafta önce Florya parka gitmiştik hava çok güzeldi o gün. Ama ertesi gün kızımın gözünün içi kıpkırmızı bikaç gün sonra baktım halen geçmedi birde acayip kaşımaya başlado. Bizde eşimle doktorumuza getirdik. Dediki 11 aylık bu hanımefendi henüz çok küçük daha tanışmamış polenle. O allerji yapmış dedi, damla verdi. Bir haftaya geçer dedi, şükür ertesi gün azalmıştı kırmızılık. Onun için bizde tekrar azmasın ne olur ne olmaz diye yine çıkmadık biyere ama bizim ufaklık 7 yaşında Arda abisiyle nasıl oynadı nasıl. Öyle çok sevdiki onu, çok değişikti. Bir tek ona öyle güldü onu öyle bi başka sevdi yavrum demek çocuk çocuktan anlıyo : ))
O çok eğlendi bizde öyle. Özlemişim dayımla yengemi, bu ziyaret bana çok iyi geldi. Onların macar (değişik mercimek) çorbasıda bi başka güzeldi. Kabak tatlısınada bayıldım. Fotoğrafını çekmeyi unuttum. Bidahaki sefere kesin çekeceğim. Ama şu resimler var onlarda çok güzel:

3 yorum:

  1. fotoğralar gerçekten çok hoş.
    güzel anların daim olması dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canım,
    öncelikle kuzucuğa geçmişler olsun.
    Cennet gibi bir yermiş. Fotoğraflar bile mutlu etmeye yetti.
    Anneler günün kutlu olsun.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  3. Haticecim sağol canım sanada şekilde güzellikler dilerim canım. Birgülcüm sağol canım atlattık şükür, seninde anneler günün kutlu olsun canım! Benim için ilkti : )) Çok güzelmiş : )
    Allah olmayan ve isteyenlerede bebiş nasip etsin.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil