13.1.12

99 yaşındaki italyan 77 yıllık evlilikten sonra boşanmak istiyomuş

Bikaç gün yazmayınca eksik hissediyorum sanki kendimi, alışkanlık yaptı sanki blog : ) Aslında arkadaşlar sizleri takip etmeyide çok seviyorum, bakalım kim ne paylaşmış : ) Büşranın wc takımlarını gördüm az önce çok ama çok güzel olmuş nasıl becerikliyiz biz kadınlar dimi amaya (benlibegonya.blogspot.com)
aklımdayken tandıklara linki yollayayımda varsa isteyen haber versin.

Bu ara iş günü bitti, bücürüm uyudu, bende gazetelere bakıyoken şöyle bi habere rastladım. Italya Romada 99 yaşında bitane adam 77 yıllık evlilikten sonra eşinden boşanmak istiyomuş. Eşide ondan 3yıl küçükmüş. Boşanma sebebi eşinin onu yarım asır önce aldatmış olması, kadının çekmecesinde bu aldatmayla ilgili mektupları 2002 yılında bulmuş. Ozamandır biliyomuş ama bi süre ayrı yaşadıktan sonra tekrar birleşmişler.
Şuan ise artık boşanmak istiyorum çünki bizim evliliğimiz o beni aldattığı zaman aslında zaten bitmişti demiş....

Bazılarımız ne zaman olursa olsun kaç yaşında olursak olalım aldatmayı kabullenemiyoruz, içinde bulunduğun şartlarda önemli tabii. Biliyoruz durumu olmayan kadınların böyle şeylere bile bile göz yumduklarını.. Oda çok ayrı bi konu. Gerçi kadın hiç bir zaman böyle bişey olsada unutmaz diye düşünüyorum birlikte yaşamaya devam etse bile. Bu 99 yaşındaki adamda unutmamış.

http://www.nu.nl/opmerkelijk/2704661/99-jarige-wil-77-jaar-huwelijk-scheiden.html

4 yorum:

  1. kesinlikle hazmedilmeyeck bir konu ama dede geç kalmış be anam şurda daha ne yaşayacak :)))erkenden yapsaymış keşke...

    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Çok kırılmış demek ki.. İçine atmış ama sonuçta hazmedememiş ne yapsın.

    YanıtlaSil
  3. cok zor, napsin...

    Mutlu bir haftasonu olmasi dilegiyle:)

    YanıtlaSil
  4. Dimi amaya reçelim keşke zamanında o işi yapsaymış. Colette canım az önce seni ziyaret etmiştim lunapark fotolarına bayıldım, hakkatten çok kırılmış demekki..Üzücü ne yapsın dede bu saatten sonra..
    Kıymetcim sanada mutlu haftasonları bakalım yarın beğenecekmisin sinemadaki filmi eğer beğenirsen haberlm olsun ok Kıymetcim. Sevgiler,

    YanıtlaSil