26.1.12

Bugün sorunum çözüldü : )) Trende doğum

Arkadaşlar teşekkürler, yorumlarınızı tek tek okumuştum fakat cevaplayamıyodum blogtaki sorundan dolayı.  Bir haftadır uğraşıyorum her gün girip denedim, şablon değiştirdim hiç farketmedi. En son bugün kendiliğinden açıldı bütün sayfalar : )
Bu ara blogumu ne çok özlemişim! Sizin sayfaları ziyaret etmeyide, hemen giriyorum şimdi zaten.
aa birde çok şey birikti yavaş yavaş ekliyorum tariflerimi, enteresan bulduğum haberleride paylaşacağım, birkaç fotoğrafta vardı paylaşmak istediğim bayağı çokmuş yahu : )

Geçtiğimiz hafta okuduğum haber şöyleydi: New yorkta trende doğum, tabii insanlık hali olabilir diye düşündüm aslında 19 ay önce doğum yapmış biri olarak birde hiç yerinde oturamayan 9 ay boyunca bol gezen biri olarak olabilir dedim açıkcası : ))
Ama sonra şu yazıyodu:

Bikaç hafta sonra doğum yapması gereken New yersey den bayan ve eşi sancılar başlayınca New yorktaki hastaneye arabayla gideriz yol tıkanır bize denk gelir diye bile bile trenle gitmeye kalkmışlar, trende tıka basa dolu durkakla giden bir trenmiş. Olay trende anlaşılınca hemen treni en yakın hastanenin orada durdurmuşlar zaten poliste bekliyomuş.Dolu trenin içinde yolcuların yardımıyla doğumu yapmış kadın.
Bebek çok sağlıklıymış.

Allah korusun aslında o son bikaç hafta hiç evden çıkmamak lazım şimdi okuyunca buna gerçekten kanaat getirdim : O) Herkes otursun yerinde doğumunu beklesin ne kendini nede bebeğini tehlikeye atmasın okadarrrrrrrr : ) İşin şakası bi yana gerçekten öyle yapmalıyız bence.

kaynak: http://www.nu.nl/

8 yorum:

  1. tekrar hosgeldin aramiza :):)
    ayyy trende dogum... dusunmek bile istemiyorum, gobegi kocaman olmus kadinlara sesleniyorum :D evinizde oturun bencede... en guzeli oyle =D
    Stresten uzak, sicacik ohh ohh
    Sevgiler canim

    YanıtlaSil
  2. : )) kıymetcim şimdi ziyaretine geliyorum, ufaklığı bi uyutayım : )
    vallahi İstanbulda kar başladı başlayacak hava acayip soğudu ve ben bu havada sıcacık evde oturmaktan çok mutluyum vallahi ohh miss gibi hamile olunca biraz daha sıkıcı oluyo insan nedense sürekli belkide ben birtek hep dışarı çıkmak istemiştim. Ama hakkatten hele hele sonlarda oturmak lazım evde çünki ne zaman geleceği belli olmuyo bebeğin, benimkisi on gün geç gelmişti hemde gecenin 3ünde : )

    YanıtlaSil
  3. yok canım dogumun ne zaman olacagı bellı eder kendını 2-3 hafta cok uzun oturulmazki:))

    YanıtlaSil
  4. canım herhalde benimkisi ilk olduğundan kestiremedimki ne zaman olacağını : )

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun benimde böylesi bir sorunum vardı bir haftadır virüs dolanıyordu sonunda gitti sanada geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  6. işler yoluna girmiş gözün aydın:) bloggerın arada bizlere çektirdiklerinden işte bu sefer piyonga sendeymiş:))

    YanıtlaSil
  7. Vallahi Haticecim piyango busefer bana çıktı : )

    Öylemi Dilekcim ama ben virüs taramasıda yapmıştım bişey çıkmamıştı Allah Allah

    YanıtlaSil
  8. Hülya Hanım, sorununuzun çözülmesine sevindim. ayrıca sizden bir ricam olacak;bana yorum olarak yazdığınız olayın yaşandığı yerin adresini verir misiniz? Lütfen bu bilgiyi yazın, gerekli yerlere yazıp kurtarılmasını isteyeceğim.

    YanıtlaSil