11.1.10

Herkese tesekkurler!

Herkese cok tesekkur ederimya cok mutlu oldum guzel yorumlariniz moral verdi bana. Oren annecim sana bir kez daha tesekkurler moral olsun diye bebisimin cicilerini koymussun simdiden sayfana, cok tatlilar cok! Ellerine saglik!

Uc hafta kaldi amniosentez sonucunu almaya, 10 gun icindede on neticeyi veriyomuslar bu 90% mis henuz tam sonuc degil dedi doktor. Onumuzdeki c.tesi gunu arayip bu on neticeyi ogrenecegiz. Insallah guzel cikacak. Bu ara bebisimiz onceki gece amniosentezden bi gun sonra sabah oynamayada basladi : )

Arkadaslar tam guzel guzel dusununup motive ediyodumki kendimi dun bi grip olmusum feciii sekilde. Kalkiyorum biseyler yapmaya halsizlik var yapamiyorum, kolumu uzatasim gelmiyor. Ama zorla kalktim yemek hazirladim bol meyve tukettim ve bugun sukur daha iyiyim. En azindan burnum tikali degil tam, akiyor yavasta olsa. Bu cok rahatlatti. Ne kotuymus iki burun deligi birden kapali olunca agizdan nefes almak : )
Uzun zamandir olmamisim gripya unutmusum bunlari : )
Hadi arkadaslar yine halsizlestim ben. C.tesi insallah guzel bir netice paylasacagim sizlerle. Sevgiyle kalin (dualariniz benimle olsun)

3 yorum:

  1. tatlım yat dinlen hiç bir şey yapma çok gecmiş olsun birde salep iç tatlım iyi gelir
    hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. Sevilcim oyle yapiyorum, salepide cok seviyorum. Ins. guzel haberlerimi paylasacagim.

    YanıtlaSil