5.4.10

Hazirliklara devam


Sevgili Hilalcigim hatirlatmisti simdiden bez ile tirnak makasi almayi unutma bebise diye bende bu hafta sonu bi baktim internetten sonra ciktim alisverise. Onur da Prima pampers bezleri indirimdeydi kocaman paket aldim, tirnak makasi aldim, o evy baby nin hani islak mendilleri varya iste onlarda indirimdeydi 3 pakette ondan aldim, bi guzel indirimlerdende yararlanmis oldum : ) Simdi oto koltugu kaldi heryerde bi suru degisik fiyatlara oto koltugu satiliyo ama hem kaliteli olsun hemde cok pahali olsun istemiyorum. Fikri olan arkadaslar varmi? Acaba nereden almali?
Neye dikkat etmeli?
Zil caliyo arkadaslar ben kactim. Bu ara yukardaki ev amma degisik degilmi? Nasil yapmislar anlayamadim : ) Internetten buldum paylasmak istedim.

Hadi iyi aksamlar herkese,

6 yorum:

  1. ben onları almıssındır dıye dusunmustum keske tam takım alsaydın mothercarede cantası ıle 2 cesıt tırnak makası ve daha ir suru ıse yarar urun var.bız hala el tırnaklarında makasa benzeyenı kullanıyoruz kesınlıkle onu tavsye ederım..

    YanıtlaSil
  2. Ilk bebis olunca tecrubesizlik oluyo canimya, mothercare urunleri gozumede carpmadi ama esimle bu hafta sonu bakcaz detayli eksikleri tamamlamak icin. C.teside calistigi icin biturlu birlikte uzun uzun cikamamistik kac zamandir. Hatirlattigin icin sagol arkadasim

    YanıtlaSil
  3. Burada yine devreye gireceğim . canım sahibinden. com da çok güzel az kullanılmış koltuklar hatta kullanılmamışlar bulabilirsin . ben kızımızın arabasını oradan almıştım . sıfırdı. ve çok ucuzdu. bir göz at istersen.
    Ve ben ve durum fikri bilgilendir mekisterim . minik kızımızın poposu çok hassas olduğu için ıslak mendil yerine yıkamanı tavsiye ederim yada . kapalı bir kaba 1 paket pamuğu uygun ölçülerde kesip ılık suyla ıslat öyle sil derim . Naçizane deneyimle sabit fikrim :). Malum artık her şey kimyasal :) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Hilalcigim bende yikama taraftariyim, acil durumlar icin bulunsun istedim islak mendil : )
    Gitti gidiyora bakmistim bende bulamadim kafama gore bisey, birde sahibinden coma bakayim. Sagol canimcim guzel fikir verdin!

    YanıtlaSil
  5. o evde yangın çıktığını düşünmek istemiyorum.bez için acele etme çok çabuk büyüyolar en ufak boy 1 yada 2 paket gidiyo en çok maxi boy kullanılıyo.

    YanıtlaSil
  6. : ) aman cikmasin korkarim geride bisey kalmaz. Maxi boy dediler evet Serpilcim ben 2 paket kucuk boy almistim gerisinide maxi alcam.

    YanıtlaSil