13.4.10

Nohutlu salatayi denedim

Dilek arkadasimizin paylastigi nohutlu salatayi denedim. Bende malzemeler elimde ne bulunuyosa onlari koydum birazda o yuzden az degisik oldu.
Haslanmis iki avuc nohuta, 3 tane kirmizi kozlenmis biber, 3/4 tane taze sogan, maydonoz, limon, zeytinyagi ve tuz ekleyip iyice karistirdim super oldu! Zeytinyagi, limon ve tuzu haslanmis nohuta ilk once ekleyip bi 20 dakka kadar beklettigim icin iyice sosu cekmis oldu nefis oldu : ) Ben ilk defa yaptim ve cok begendim arkadaslar hem basit hem besleyici hemde saglikli, muhakkak deneyin derim! Bu ara bir gun oncede suya koymayi unutmayin nohutlari, daha guzel haslaniyo ertesi gun.

Birde ustumde bi agirlik var bahsetmeden gecemeyecegim. Herhalde 8'ci ayimiza girmis olmakla alakali, daha tombul oldugumuz icin yatakta donmekte dogal olarak zorlaniyorum ve artik yan yatmalar zorlamaya basladi. Allaha sukur az kaldi, cunki bilmiyorum bu sismanlamaklami alakali birde tikaniyorum artik geceleri donmekte zorlanirken bi bakmisim nefes nefese kaliyorum : )
Bunu dogum uzmanima sorayim kontrolumde.
Safak 8 hafta : ) Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin saglikla onemli olan o degilmi..Hemen islerime baslamaliyim. Guzel bir gun olsun herkese


* Resimi Hollandanin De Meern koyunde 2008 yilinda cektim. Cok sirin, ufak bir yer. Evlilik sebebiyle bulundum orada, gitme sansiniz olursa muhakkak gorun derim. Artik cok dusuk fiyatlarla bi kac gunluk Amsterdam gezileri sunuyo ajentalar. Gezip gormek isteyenlere secenekler gercekten cok.

5 yorum:

  1. Hülyacım günaydın sana ve bebişe:) Afiyet olsun yarasın salatalar. Üzerindeki ağırlığa gelince. normal. 9aya doğru biraz daha çoğalacak kızımız büyüdü yerine dar gelmeye başladı. Yan yatma şansın zaten artık yok. mümkünse sırtına 2 yastıkla hafif eğik sırt üstü yatmayı dene. Bende çok zorlanmıştım. Ama inanır mısın o bile keyifliydi:) kocaman öptüm seni. sevgiler.2 mayısa gel de tanışalım canımya .çok istiyorum inan

    YanıtlaSil
  2. Hilalcim gelmeyi cok isterim, yalniz ben tam yerini davetini bulusmamizin kacirdim galiba. Bana yollarmisin bilgileri? Pazar gunune denk geliyo baktim simdi, esim pazar gunleri savunma dersleri verdigi icin biraz zor olabilir ama gelmeyi tanismayi cok isterim. Bana yazarmisin?
    Hoscakal,

    YanıtlaSil
  3. Bu ara Hilalcim benim Medicanadaki dogum uzmani Yavuz bey yan yatmalisiniz artik demisti.. Sag tarafima hic yatamiyorum, kafasi bebisin o tarafta bilmem ondanmidir. Sanki kopruden asagi dogru bakiyomus gibi oluyo : ) ne benzetme oldu ama : )
    Sol tarafimada yat yat aciyo : ) duz yatmak iyi degil demisti hamilelik kursu egitmeni.. Hicmi uyumasak : )))

    YanıtlaSil
  4. canım toplantı için sayfamın üstündeki kalpli headerı tıkla detayları göreceksin. drlar hep bir şeyler derler ama yatamıyorsun ne yapacaksın . düz yatmayacaksın tabii
    oturur gibi dene bak rahat oluyor. puf puf yastıklarla destekle sırtını. şimdiden bol bol uyu. sonra uyuyamıyorsun nasılsa :)

    YanıtlaSil
  5. : )) oturur gibide bu tuhaf oldu alisirmiyim bilmem ama bu aksam tekrar deneyecegim : )

    YanıtlaSil