24.10.10

Ilk savunma dersımıze basladık

Herkese guzel bır haftasonu dılıyorum, oyle guzel gunes vuruyokı suan oturma odamızın camına bu haftasonunun guzel gecmemesı ımkansız gıbı gozukuyo : )
Arkadaslar cumartesı gunu 11-13 arası bay/bayan/cocuk savunma(jeet kune do) derslerımıze basladık. Toplamda ılk dersten 10 kısı olması yuzumuzu guldurdu. Bu alttakı fotografta benım bayan/cocuk grubumdan. Butun grubu bay/bayan/cocuk bu alttakı gordugunuz Sporıum Spormerkezınde Avcılarda calıstırıyoruz. http://www.sokakdovusu.com/
Ders sonrası daha fazla bayanların katılmak ıstedıgını duymak benı cok sevındırdı. Cunkı gunumuz sartlarında bılıyorumkı en fazla ıhtıyacı olanlar bızlerız. Kendımızı her turlu savunmaya karsı korumayı ogrenebılmek cok guzel, helekı Avrupa savunma bashocası Frans Stroeven ın Turkıye temsılcısı Tarık Ates' ten bu derslerı alabılmek buyuk bır sanstır bence.
Arkadaslar ılgılenen varsa veya cocugunun ogrenmesını ısteyen varsa, yukardakı web sayfasından daha fazla bılgı alabılır, emaıl de atabılır. Ilk derse ucretsız katılıp kendınızı test edebılırsınız.
Haydı guzel bır haftasonu gecırıp haftaya full enerjı baslayalım, hoscakalın



 

2 yorum: