10.10.10

Taksımde fırtınaya yakalandık

Arkadaslar ısımız geregı esımle gectıgımız cuma gunu Taksım Istıklal cad.sıne gıtmemız gerektı. Allahım yarabbı ne yagmur basladı bız arabadayken ne yagmur. Sonra fırtına, her taraftan ıslanıyoruz. Bırde bebısımız 4 aylık onuda getırelım kangurumuza koyalım dedık. Bır saat etrafı seyredıyo zorluk cıkarmıyo sadece acıkırsa bı yere oturur mamasını verırız dedık. Oylede yaptık ama bu hava sartları bızı acayıp zorladı. Her tarafımız ıslandı, Talyacım Allahtan onumde ceketımın ıcındeydı. Ama neydı o oyleya, durmak bılmedı yagmur. Bır saat Burger Kıngde bekledık hala dınmedı. Geceye kadar devam etmıs. Bızde o yagmurda bebısımızle kostura kostura ıstıklalın sonundakı parkyerıne arabaya geldık. Resmen fılm cevırdık : )
Allahtan ıslerımızı halledebıldık. Ama Allah bır daha gostermesın fecı bır gundu, suet cızmemın ıcı hep su dolmustu oyle gezdım ertesı gun dahı ayaklarım evde hala usuyodu. Sukur atlattık hasta olmadan...

Iste boyle arkadaslar acayıp maceralı bır cuma oldu. Ha bırde donuste Inonu Stadının oradakı camııye bakan gelmıstı galıba hep korumalar resmı arabalar vardı yolda.
Degısık bır gundu : )) Fılm gıbı : ))


4 yorum:

  1. Hulya Hanımcım,örgü ögrenmek için başlangıçta
    http://www.knittinghelp.com/videos/learn-to-knit adresini size tavsiye ederim.Eminim alışınca çok seveceksiniz.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Ay canım benim iyiki ıslanmamış yavrun.Çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  3. Sagol Zehracım acayıptı ya boyle bı yagmur gormemıstım uzun zamandır!

    Katyacım tesekkurler hemen bakıyorum : ))

    YanıtlaSil
  4. Katyacım ınan bana dun aksam 45 dakıka vıdeo ızledım bu verdıgın sayfada ve acayıp kolay anlatmıs gece saat 23 te orguye basladım atkı yapıyorum :) Tesekkurler!

    YanıtlaSil