15.12.10

Normalmi saatlerce ağlaması?

Allah aşkına arkadaşlar bebeği olanlar yazarsa sevinirim, diş çıkartırken (2aydır çıkamadı önkesiciler)
: ( normalmi bebeğin ağzıyla uğraşıp bikaç saat durmadan ağlaması?

5 yorum:

  1. üzüldüm canım yaa
    iki saat ağlaması dişten değildir bence, başka bir derdi vardır:(geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. Eczane de satilan dis eti jelleri, sulari vs dene, bebisin eline dolaptan cikan kopartamayacagi sebze ve meyvelerden ver, sulu dolaba koyulan disliklerden ver, islatilmis temiz bir kese havlu ver disleri ile surtmesi icin, baktin gene gelmedi pediyatrina sor.Genelde cocuklara havuc ver denilir ama benim cocuklarim ikisi de kerevizi cok sevdi ve patatesi.
    Benim kardesim de cok zor cikarmisti dislerini annem ve babamin haftalarca uyumadiklarini ve ampul kirip icirdiklerini hatirliyorum .20 sene falan oldu tabi.
    Allah bebise kolaylik size de sabir versin.

    YanıtlaSil
  3. Hanımeli Serracım bıraktığınız yorumlarla beni mutlu ettiniz gerçekten tecrübeli insanların yorumları herzaman benim içimn daha önemli. Hemen geliyorum sayfanıza yazayımda siz daha rahat görürsünüz.Tekrar teşekkür arkadaşlarım

    YanıtlaSil
  4. Bu zor ve sıkıntılı bir dönem.Bebeğin neden ağladığını bilememekte insana hakikaten vicdan azabı veriyor.
    Bebekleri genelde gaz sancısı daha çok ağlatıyor.Gerçekten diş yüzünden ağladığını düşünüyorsanız buzdolabından çıkartılmış diş kaşıyıcıları var onlarla geçici çözüm sağlayabilirsiniz.Birde diş olayı genetikmiş.Anne ve babanın çocuklukta nasıl diş çıkardığı önemli diye anlatmıştı diş hekimi arkadaşım.Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Sağol canım evet soğuk pırasa : ) ve diş kaşıyıcılar çok işime yaradı teşekkür ederim yorumun için arkadaşım. Güzel bir haftasonu olsun hepimize : )

    YanıtlaSil