30.9.11

Hastalık tekrarladı

2 ayda 3kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum, ağrı çekmekten yoruldum gerçekten : ( Allah bütün hastalara şifa versin. Gerçekten sağlıktan önemlisi yokmuş. Kolumu zor kaldırıyorum desem yalan olmaz, bir haftadır antibiotik kullanıyorum. Geçen haftasonu pazar sabahı boğazımda feci ağrılarla yutkunamaz halde kaltkığımda eşim 2 ayda 3 kez hastaneye gidiyoruz dedi. Oradaki doktor kanı temizleyelim dedi ve 2 şişe serum verdiler yattım orada 3/ 4 saat. Sonra kan aldılar acaba kandamı bişey var bakılsın istedi. Sonra serum bitti sonuçlar geldi bu ara eşim 15 aylık kızımız Talyayı oyalıyodu ve son bir saat ağlamalarını koridorda duyabiliyodum yavrum bana gelmek istiyo eee duramazki yanımda hep kablo var üstümde. Offf Allah hastaneden uzak tutsun oradaki hastaları görünce insan bi üzülüyo zaten. Bu ara biz Medicana Medilife a gitmiştik en yakın hastane pazar günü bize oydu.
Sonra sonuçlar geldi, kan temiz çıktı serum biraz iyi geldi hallendim fakat ağrılarım var. Antibiotik ve soğuk algınlığı hapları vitamin hapıyla bir çanta ilaç eve geldik. Doktor siz anlamazsınız çocukta çok yorar insanı, gerçektende öyle. Terliyorum bazen anlamıyorum onun peşinde koşarken herhalde oda hastalanmama sebep. Daha fazla yazamayacam kollarım halsizleşti yine, ben bir yeşil çay içeyim. Sonra sdiğer bloglara göz atacağım bakalım neler olmuş  yokken : )

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun ! Ben de aynı şekilde 2 haftadır düzelemedim her yanım ağrıyor kırılıyor.Küçük çocuk olunca daha da zor,tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. hayırlısıyla iyileştim haberinizi okumak dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Umarım en kısa zamanda eski halinize dönersiniz Hülya Hanım.Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. tatlım çk geçmiş olsun dikkat et kendine insanın önce kendş sağlığı unutma sakın

    YanıtlaSil