4.11.11

Fotoğraflarla eğlence : ) Fırında patates kızartma

Öncelikle hafta içi işten sonra hem sağlıklı hem basit yapabileceğiniz benimde sık yaptığım fırında patates tarifini vereceğim. Sonra çok güzel bir site buldum o sitede fotoğraflarınızı öyle komik şekillere sokabiliyosunuzki yarılacaksınız gülmekten desem yeridir : ) ben ekledim kızımla fotoğrafımı, sonra yüz tıkladım, ağzımızı gerdiriyo, şaşı baktırıyo : ) Eğlenceli bir site. Artı çizgi film şekilleride var çocuklar çok sevecek eminim. O hareketli yüz gerdiren fotoyu ne yazıkki ekleyemiyorum, ama diğer hareketsiz fotoları ekleyeceğim aşağıya.

Istediğiniz kadar patates soyup sudan geçirin. Çok kalın olmayacak şekilde ben yarım santim kalınlıkta kesiyorum. Sonra fırın tepsisine yağlı kağıt koyup üstüne patatesleri diziyoruz ben kendi yiyeceklerimin üstüne pulbiber serpiyorum eşim sevmiyor : ) Tuz serpiyorum en son olarak 1,5 kaşık lezzet versin diye zeytinyağı gezdiriyorum. 180 derece fırında orta katta 40 dk pişiyor ve kızarmış şekilde tepsiye yapışmadan çıkıyo mis gibi : ) Eskiden ne zormuş diye düşünmeden edemiyorum : )
Ben bu yemeği şeyin  karnabahar kızartması (bir ara onuda eklemeliyim) artı yanında şifa çorbası vardı Emine Bederin tarifidir, havuçlu patatesli güzel bir çorba> onuda eklemeliyim fotosunu dün çekmiştim. Hemen unutmadan bilgisayara atayım fotoyu : )




http://cartoon.pho.to/tr/ bu link çok eğlenceli arkadaşlar muhakkak girip eğlenmeye başlayın bence : )

Bunlar benim ilk denemelerim:



Bunu yine aynı sayfanın diğer linkinde yaptım:
http://funny.pho.to/TR
Fotoğraf bittikten sonra üstüne fotoğrafın sağ kulakcık yapıp kaydet tıklayıp kendi bilgisayarınız kaydedebilirsiniz.


Haydi iyi eğlenceler : ) Ben tekrar girip kendimi süperman kılığına sokacağım : ))

5 yorum:

  1. biliyorum o sayfayı ayseye de gostereyım yı fıkır:)

    YanıtlaSil
  2. canım süper şeyler varmış ben karıştırıyorum hala : )

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık bende 20 derecede 30-35 dk. da pişiriyorum linkler çok hoş:)

    YanıtlaSil
  4. Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Fatoş canım seninde bayramın kutlu olsun, Hatice canım seninde bayramın kutlu olsun, iyi fikir oldu banada ama ne tür fırının var onuda yazarmısın canım: )

    YanıtlaSil