20.11.11

Kızımla kitaplar aldık, Mutlu olalım derneğine hediyemizi yolladık ve pazara gittik

Geçtiğimiz gün kargoya mutlu olalım derneğine tokacıklarla bebek çoraplarıyla dolu  kutumuzu verdik.
Fotosunun çekmeyi ne yazıkki unuttum. Olsun artık bidahaki sefere, onlar böyle güzel çalışmalar
yaptığı sürece bende kızımla onlara destek olmaya çalışacağım elimden geldiğince.
Artı kızıma bunu aşıladığım için mutlu oluyorum. Allah kısmet ederse yaza Izmire gidip onlarıda
ziyaret etmek istiyorum, oyun saatine denk gelip. Özlem hanım sağolsun hep davet eder, kızım Talyacım
bebekti gidemedik bu sene. Gerçi bana halen bebek geliyoda :) Ama yaza tam 2 yaşını doldurmuş olacak ozaman rahat rahat gideriz diye düşünüyorum, tabii çocuklarla herzaman süprizlere açık olmalı dimi ama hiç belli olmuyo bu afacanlara : )
Ben ayrıca kendimce bi pakette Van a yardım için yollamıştım daha önceki yazımdada anlatmıştım neler yaptığımı ve sizinde nasıl yollayabileceğinizi yazmıştım.
Ufaktan olsa bişeyler yapabilmek uzaktayken insanı mutlu ediyo..

Sonra kızımla babası dün Bahçeşehirdeki pazara bıraktılar beni, gittim rahat rahat dolaştım uzun uzun. Kendi başına dolaşmakta gerçekten keyifli oluyo zaman zaman. Kızıma bu tokacıkları aldım:
Birde bir kilo hamsi aldım tam mevsimi şuan arkadaşlar muhakkak mısır unu ile tavada kızartmasını yapın derim. Daha sonra tarifinide paylaşacağım.

Aa unutmadan kitaplarımı paylaşayım ben kızımla yavaş yavaş bu aralar mutfağa girmeye başladım : )) Aslında hep yanımdaydı mutfakta ama bişey yapamıyodu pek. Şimdi yeni yeni alıp bez ile yerleri silmeye çalışıyo, beni taklit ediyo aklınca : )) Sonra kovaya patates soğan alıp dolduruyo : ) Bende dedimki biz ozaman yavaş yavaş çocuk kekleri yemekleri yapmaya başlayalım ve şu kitabı aldım:

Müthiş bir kitap bu! İçinde çok güzel tatlı tarifleri var, basit çocukla nasıl yapabilirsiniz adım adım fotolarla anlatılmış, ben çok beğendim. Genelde kitapyurdundan alıyorum, almak isteyenler             http://www.kitapyurdu.com/ a bakabilirler.

    Kendimede İskender Palanın yeni çıkan kitabı OD u aldım. Merakla okumaya başlayacağım. Profesör Palayı diğer yazılarındanda çok severim, güzel bir kitap olduğunu düşüyorum.                    
                          

4 yorum:

  1. ne güzel yapmışsnız allah razı olsun..

    YanıtlaSil
  2. yüreğine kocaman bir öpücük benden :)

    hadi bakalım anne kız bize neler yapacaksınız:)

    YanıtlaSil
  3. ohh çok cıcıler gule gule kullansın kızınız :)

    YanıtlaSil
  4. Elimizden geldiğince zmaan zaman bişeyler hazırlıyoruz canım teşekkürler,, sonra Haticecim bendende kocaman öpücükler sana : ) Seninkileride takip ettim(Vana giden) canımsın,
    Şulecim teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil