16.3.10

Bu grip feci bisey!

Arkadaslar 10 gundur yoktum, feci grip olmusum birde bogaz agrisi. Hamile olunca ilacta alamiyosun : (
Bayagi uzun surdu bu yuzden, geceleri uc kez ustumu ter yuzunden degistigimi biliyorum, feci hastalanmisim Allaha sukur gecti bitti : ) Bebiste bende iyiyiz ve bu hafta 7'ci ayimiza girdik biz  : )
Prensesli kalin perde bulmustumya hani, iste onun diplerini yaptirdim, suan boyaci geldi odasini pembis pembis boyuyo : ) Cok tatli oluyo gorseniz!
Resimlerini bitsin cekip koycam. Sonra haftasonu yatak odasinida siparis vercez : ) Cok tatli heyecanlar bunlar, Allah nazar degdirmesin guzel guzel gitsin hersey boyle insallah. Bidaha hastada olmayalim : )

Simdi hemen herkesin sayfasini gezmeye basliyorum, ozlemisim sizleri!
Merak ediyorum neler yaptiniz neler paylastiniz, cekilin ben geliyorum! : )

*bu resimi Turkuazoo Istanbulforum da cekmistim uc ay kadar once.

10 yorum:

  1. bir daha gelmesin inşl. hamileyken mutlaka grip olunuyo, en savunmasız zaman olduğu için mi acaba?dikkat edin, boya kokusu falan.şu resimde kileri seçemedim ne ki onlar? sevgiler

    YanıtlaSil
  2. canım çok geçmiş olsun . esasında hamileyken içilebilen ilaçlar mevcut. ben de olmuştum çünkü. neyse atlatmışsın şükürler olsun . Kızımız nasıl. öpüyorum seni. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Serracim evet bencede en savunmasiz zamandir diye birde havalar isinamadi pek Istanbulda bi soguyo bi isiniyoya oda yapar bence. Cunki giyiniyosun sIkI sIkI bu sefer terliyosun, az giyiniyosun bu sefer hava serin oluyo, anlamayadim gitti : )

    YanıtlaSil
  4. Hilalcim dogal sekilde atlatayim dedim(caylar) keske alsaydim gidip gerci ama oyle halsizdimki kapinin esiginden disari adim atasim yoktu inan.
    Canimcim bu ara bebis 28 inci haftasini doldurdu sayilir, odasida bitti az once boyaci bitirdi gitti. Cok cici oldu cok pembis pembis : )
    Cok seker ablasi pitir pitir hic durmuyo : )

    YanıtlaSil
  5. Serracim bu ara bu resimdekiler bi cesit balik turu, ismi benimde suan aklima gelmiyo ama hatirliyomusun bunun kuyruklari zehirliymis. Anahabere cikmisti bitane belgeselciyi zehirlemisti, adam okadar cok tehlikeli hayvanlara dokunmustu vs ama bukadar zararsiz gozuken balik dokundugu gibi olmesine sebeb olmustu. Gecen seneydi sanirim.

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun aman dikkat..
    odanın fotolarını sabırsızlıkla beklıyorum..
    turkuazooya gıdecegız bızde persembe..

    YanıtlaSil
  7. canım benim çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorum.
    allahım bir avazda kurtarsın seni
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Arkadaslar guzel dilekleriniz icin tesekkurler!

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun canım, parol içilebiliyor diye biliyorum. Tabi yine de doktora sormak lazım. Ben de senin gibi bir grip olmuşum ki sorma, üstüne bir de sünizit:(

    Allah sağlıcakla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin, sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Canim sagolasin, sormaya cok feci bisey bu. Allaha cok sukur bugun tam atlattim sayilir, ufak tefek burnumu cekiyorum hala bi tikaniklik : ) var gibi ama genelde turp gibiyim masallah : ))
    Sanada cok gecmis olsun! Ben bitki caylarinin, yesil cay, limonlu caylarin vs cok faydasini gordum. En azindan rahatlatiyolar bunlar sanki. Denemekte fayda var. Parol u sorcam eger bidaha olursam insallah olmamda : )

    YanıtlaSil