5.3.10

Hayirli cumalar arkadaslar!

Bebisimiz oldu 6,5 aylik arkadaslar : ) Annelik duygusu cok acayip bir hismis yahu!
Allah isteyen herkese insallah nasip etsin!
Bu ara biz yatak odasinda karar kildiktan sonra iki haftadir perde bakiyoduk. Iki yere sormustum renk olarak pembe istemistim ama ustundeki sekiller tam istedigim gibi degildi, fiyatlarida +_215 tl 2 metrelik cam icin tul ve kalin perde...Sonra icime yinede sinmedigi icin daha gezmeye karar verdim, gectigimiz pazar gunu sebze almaya pazara indigimde ne goreyim> Euro disney markali iki tane cindrella sekilli kalin perdeler : ) Tam istedigim gibiydiler fiyatlarida cok daha uygundu hemen aldim : ) Bugun terziye verdim, aksam alcam, haftaya sali odasi boyanacak bebisimizin, yikayip astiktan sonra resim ceker paylasirim sizlerlede.
Iste boyle bir tek tul perde kaldi onuda haftaya o kadina yine bakcam. Goruyomusun iste hic beklemedigin yerde hemde marka cok guzel bulabiliyosun..Bende okadar magaza dolastim guzel bulayim diye : )

Arkadaslar bu ara feci grip olmusum, bir cumle yaziyorum suraya hemen elim selpak mendile gidiyo : ) habire burun siliyorum : )

Hadi ben bi cay yapip hafif uzanayim, halsizlikte var insallah cabucak atlatirim bu gribi!

Sevgiler,

7 yorum:

  1. Hülya'cım bazen pazarlarda gerçekten çok kaliteli şeyler bulunabiliyor. şans olmuş sana da . içine sinmesine çok sevindim . O tatlı minicik kızını benim için okşa ve ona bir şarkı söyle . gripken ses güzel çıkar ;)Kendine de iyi bak. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ne güzel heyecanlar hazırlık aşamalarıda, bebişe sağlıkla kavuşman dileğiyle

    YanıtlaSil
  3. miniğin kısmeti o miniğin..
    çok geçmiş olsun ballı ıhlamur iyi gelir sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Sesim berbat! : _)Hilalcim hakkaten oyle, markalari ustunde duruyodu cokta guzel prenses resimli gormelisin : ) Ablasi oksadim oksadim nasil kipir kipir anliyo sanki..

    YanıtlaSil
  5. Burcucum cok guzel heyecanlar guzel dilegin icin tesekkurler!
    Serracim cay cok iyi geldi yumusacik oldu bogazim sagol canim onerin icin!

    YanıtlaSil
  6. yine 10gün oldu kayıpsın. Merak ettim . iyimisiniz?

    YanıtlaSil
  7. Canim Hilalcim, sormaya feci grip olmusum birde bogazim agridiki.. of of
    Allaha sukur atlattim simdi bugun aranizdayim tekrar hemen geliyorum bloguna bakalim neler yapmissin! Cok merak ettim : )

    YanıtlaSil