2.4.10

Almam gereken bayagi sey varmis daha, bende bitirdim zannediyodum : ))




Bebisimizin odasini bitirdik sayilir, aldigimiz bebek odasi eksik geldi. Haber vermislerdi alirken sifonyerin siparis etmeleri gerektigini. Oylede oldu, iki hafta sonra tamamlaninca arkadaslar bebisimizin odasinin resimlerini paylascam sizinle. Perdeleri ve lambasida takildi, odasida acik pembeye boyandi cok tatli : ) oldu. Darisi kiz bebis isteyenlerin basina insallah : )

Esim dun gelsede oynasak artik diyo : ) Hayirlisiyla olacak insallah az kaldi, 7 sene bebis ozlemi olunca insan bekleyemiyo..

Sonra daha ne eksik diye dusunurken, yine bisuru sey cikti. Eksikler hakkaten bitmiyo. Alt acmaligini+battaniyesini+park yatagini ve battaniyesini dedesi ile babaannesi almisti. Sagolsunlar.

Bizde lamba, perde, yatak odasi, odanin boyasi, kiyafetleri bisuru sey hazirladik. Cogunuda yikadim dolabina yerlestirdim. Herseyin yerli yerinde hazir olmasini severim. Karisikliga hayatta dayanamam : )

Simdi ben kucuk valiz cikarttim, hastane cantami hazirlayacagim rahat pijama havlu vs, aldigim bebisin hastane cikisini yikayacagim, steril gazli bez 70lik alkol alacagim gobek bakimi icin, banyo legenide almaliyim ve bebise havlu. Ha birde kanguru almam gerek. Aklima geldikce geliyo : )) Kangurular aralarinda fiyat farki cok, deneyip bakmam lazim nasil rahatmi degilmi. Bunlarin hepsini bir iki hafta icinde yapmaliyim. Calisinca vakit bulmak zor oluyo, haftasonlari halledecegim en rahati oyle.

Bebisi olan arkadaslarim sizinde akliniza gelenler varsa lutfen yazin bana!
Arkadaslar simdiden size iyi haftasonlari,

*Resimi sirf cok begendigim icin koydum, icimi isitti : )




4 yorum:

  1. Her sey tamamda hepsi süperde şu kanguruyu alma bence. Nedense hep sağlıksız gelmiştir, bana ve benim dr um da önermedi.
    Bebişe tırnak makası,o kadar çabuk uzuyor ki inanamıyosun.
    Yıkamak için şampuanlarını unutma tavsiyem sebamed;), şimdiden bez almaya başla. aklıma geldikçe yazarım. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. oto koltugunu aldınmı bence en önemli gereclerden biri..bizde kanguru kullanmadık belını agrıtır ınsanın dıye dusunmusumdur hep..

    YanıtlaSil
  3. Arkadaslar hakkaten unutuyodum bu yazdiklarinizi! Kanguruyu simdi iptal etmeyi dusunmeye basladim hmm bi goreyim takayimda. Sonra oto koltugunu iyiki hatirlattin arkadasim. Hilalcim simdi yemek tariflerine bakmaya geliyorum : )

    YanıtlaSil
  4. Bize gazli bez koydurmadilar gobek icin, sadece her altini acista alkol damlatin dediler ve 10 icinde dustu. Cok sukur bir sorun da olmadi.

    Hani Seda'da alinanlar konusunda abartmaktan bahsettikti :)))) Sen de almis basini gidiyorsun aman dikkat! Ben bu kadar bile yapmadigim halde artti elimdekiler. Bir de cok hediye geliyor. Bizim bebegin havlusu, kuveti hediye gelmisti mesela.

    Kanguru hic dusunme. Eger dusunursen sling dusun. Onlardan da onerim Ergo.http://www.ergobabycarrier.com/ bebek buyuyene 3 yasina gelene dek kullanabiliyorsun, oyle 6 ay kullan at birsey degil. Hem sirta, hem one asabiliyorsun. Bizimki 16 aylik ve icinde hala gezebiliyor! Dedim ya, cocugun iriligine gore 3 yasa kadar kullaniliyor. Yanilmiyorsam sizinkiler ikiz olacak bir de, arabaya da cok dikkat... Onu da Bugaboo oneririm ama ikizler icin ozel bir modelleri yok :(

    Bir de bu tarz seyleri tartisabilecegin Nurturia adinda bir grup var, Tavsiye ederim.

    Araba koltugu da cok onemli. Bence herseyden once onu dusunmek lazim!

    YanıtlaSil