6.3.12

2 haftaya yakındır yazamadım blogdaşlar eşimin halasını eşi vefat etti. Allah rahmet eylesin henüz kırklarında beyin kanamasından..Çok kötü her ölüm öyledir tabii ama genç olunca insan sanki daha bi üzülüyo..Nasıl yazacağımıda açıkcası bilemiyorum kusura bakmayın canlar yanlış olursa.
İşte atladık gittik Tuzlaya yoldada kaza vardı tır ile araç çarpışmış araba dönmüş yolda duruyodu..4 Saat sürdü yolculuk. Gittik geldik işte ne yazayımki başka. İnsan üzülüyo tabii, birde oğlunu geçen yaz evlendirmişti torun istiyodu çok göremedi adamcağız. 2 oğlu var birde eşi. Allah geride kalanlara sabır versin..
Sonra pffffff 3 soruyla ilkyardımdan kalmışım : (  Motor ve Trafikten geçmişim İlkyardımdan kalmışım inanamadım : ) buna. Aslına bakarsan anlayabildim, çünki hiç bir ilkyardım dersine girememiştim. Malum bebeğim var, sonra o dersler hep paz.tesi idi ve paz.tesi günleri eşim işten geç geliyodu. Hayırlısı artık ama bu işleri gerçekten bebek olmadan halletmek gerekiyomuş. Bitürlü kısmet olmadı artık 2ciye alcam inş.
Arkadaşlar bu seferlik bukadar. Ha unutmadan resimleri şekilden şekile sokmayı sevenler için güzel bir sayfa var, bi bakın derim:
www.deefunia.com
Ben çok sevdim çok güzel şeyler yaptım bile : )

2 yorum:

  1. Canım sağol Haticecim işte oluyo bunlar, hayat. İnsan genç gidince daha bi üzülüyo..

    YanıtlaSil