28.4.11

Paketim bulundu : ) Yuppi!!

Nekadar sevindim : ))
Dün söylemiştim Yurtiçikargoya gidip acaba isimle bakabiliyorlarmı yolladığımız pakete ne oldu, 2 haftadır yok piyasada karşı tarafada ulaşmamış. Ama havalar okadar kötüydüki dün Istanbulda sormayın. Bitürlü çıkamadım, Talya hanımda üst dişerli çıkartıyo biraz huysuzluk vardı. Ama yine hava alır iyi gelir diye düşünüyodumki, hava bütün gün kötü, ben diğer taraftan üzülüyorum 23 nisana yetişmedi hastanedeki bebişlere hediyelerimiz diye.. Sonra Yasemin (yaseminkale)arkadaşımız oluyo diye yorum bırakmış, isimle bakılabiliyomuş. Ben google dan bizim bu yurtiçi şube nosunu buldum aradım sabah hemen. Sistem yokmuş öğle sonu tekrar arayın dediler. Bekledim bekledim 3 ü geçiyodu yine aradım durumu anlattım ve şükürki aynı bayan çok hızlı yardımcı oldu busefer galiba çok doğru kişiyi tutturdum : )) telefonda.
Bizim paketi yollamışlar Izmirdeki hastaneye verilmek üzere giden derneğin bağlı olduğu şubeye fakat BEKLEMEDEYMİŞ : )) Sinir oldumki sormayın, nedemek beklemede, nasıl yaparlar. Birde yurtiçikargoyla neden yolladım, çünki ptt ile kızım doğduğunda Ankaradan yollanan paket gelmemişti bana kaybolmuştu. Bende pahalı biraz daha ama en azından çok hızlı gidiyo dedim, şansıma yetişmedi ama Allahtan bulundu. Arkadaş oradan alıp ulaştırdı dün.
Halen neden beklemeye almışlar paketi öğrenemedim. Üstündede kocamannnnn yazılarla her tarafına adres ve isim yazdım MUTLU OLALIM DERNEĞİNE diye : )
Bu seferki 23 nisanda hasta çocukları sevindirme etkinliğimizde böylelikle sona erdi. Kızımla ilk defa birlikte heyecanla hazırladık ve zorda olsa ulaştıya ne mutlu : )

*hastanedeki çocuklarla oyunlar oynayıp sırf gönüllerinden geldiği için onlarla zaman geçiren bu güzel insanları merak ettiyseniz buyrun bakın:  http://www.mutluolalim.com/

2 yorum:

  1. hem senin hem miniklerin gözü aydın diyelim :) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Ayy sağol canımya bulundu diye çok mutlu oldum : ))

    YanıtlaSil