24.12.11

Bahçeşehir pazarı

Bugün İstanbula ilk kar yağdı : ) Çok güzeldi penceremden karı seyretmek, hemencecik gidiverdi sonra ama olsun yinede güzeldi, hemen kahvemide yaptım geldim bi güzel seyrettim : )
Öğle 15te evdeydim saat 12bucuka doğru çıkmıştık, biz çıkarken kar yoktu. Ama şuana kadar en soğuk gündü. Arabaya binince oh dedim, iyiki araba var. Felaket üşüdü ellerim, eldiven kesin almalıyım artık çıkarken. Talya babasıyla yakınımızdaki avmnin çocuk eğlence merkezinde oynamaya gitti. Beni bizim pazara bıraktılar. Geçen hafta aldığım çok güzel maviş tonlardaki tüniği değiştirmem gerekiyodu. Bayağıdırda çıkmamıştım pazara, hem bebişim diş çıkarıyo diye yanında olmak istedim hem babamız savunma sporu dersleri vermeye başladı haftasonları vs. derken 4 haftadır gitmemişim pazara.
Bu benim için bayağı uzun bir süre çünki bayılırım pazarlara : ))
Gelelim aldıklarıma, uzun siyah taşlı bir üst aldım, kolsuz tünik gibi sonra 5 tane örgü ipi aldım 5 tanesi 5tl : ) Pembiş pembiş çok güzeller. Ben biliyosunuz uzun yıllardır ara ara paket hazırlar yollarım Mutluolalım derneğine. Onlarda sağolsun hastanedeki çocuklara verirler. Eğer henüz duymayan varsa, burada neler yaptıklarına bakabilirsiniz:
http://www.mutluolalim.com/
Bu ara arkadaşlar yarın fotoları çeker aldıklarımıda ayrıca paylaşırım, çok hoş şeyler vardı pazarda. Soğuk olmasına rağmen yine bayağı insan vardı. Yalnız bidaha eldivensiz kesinlikle çıkmak yok fena soğuk hava artık çok fena. Hadi iyi haftasonları

5 yorum:

  1. ben niye hiç kar görmedim anadolu yakasında oturmak mı suçum:((

    YanıtlaSil
  2. ohh sefan olsun iyi pazarlar olsun ben gidemiyorum artık öyle pazarlara çalıştığım için vaktim kalmıyor ama bi gün doyasıya istiyorum gitmeyi:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ah canımcım burada bütün gün yağdı gibi üzüldüm bak, ama çok enteresan dimiya buraya yağsın karşıya yağmasın.
    Özgürcüm cumartesi ve salı günü oluyo bizim pazar canım bilgin olsun

    YanıtlaSil
  4. utana utana sıkıla sıkıla mahcup ola ola kargonu verdim :( bu konuda içimdeki sıkıntıyı tarif edecek kelime bulamıyorum

    YanıtlaSil
  5. aa canım önemli değil sıkma ne olur kendini :) bi aksilik olduğunu öğrenmiştim canımcım

    YanıtlaSil