22.12.11

Talya ve anne Akbatıda

Geçtiğimiz cuma bebişimle birlikte Akbatı avm ye gittik, güzeldi yılbaşı havasına girmiş süsleriyle çok çok güzeldi, ama marmaraforum (bi önceki yazımda bahsettiğim) çok çok daha güzel. Niye diyeceksiniz çünki çocuklar için bisürü park var 2 ayrı katta aynı zamanda.
Akbatıda sadece üst katta var ama küçücük bir yer ve 3 yaş üstü içeri alıyolar, oyuncak o aparatlar olurya onlardanda doğru dürüst yok yani kızım sevmedi pek. Ama yinede eğlenceli oldu sayılır, birlikte donuts aldık onları yedik talya gerçi pek sevdi sayılmaz bir iki ısırıktan sonra bıraktı yaramaz :)
Sonra orada çok ama çok güzel bir süslü yılbaşı ağacı gördük hemen birine bize resim çekermisiniz diye sorduk tabii :) Kaçıramazdık bunu : )
Fotoğrafımızı photofunia.com sayfasında işte bu alttaki şekile soktuk nasıl olmuş ama :)


2 yorum:

  1. kızının ismini talya olmasına o kadar çok şaşırdım ki benim tek hayran olduğum sanatçının ismi ile hemen hemen aynı thalia

    YanıtlaSil
  2. Canımcım daha çok Antalyada konulan bilinen bir isim Talya. Bazı anlamı vardır biri bahardır bahar anlamına gelir ve kuranı kerimdede Talia diye geçer. Sevgiler canım

    YanıtlaSil