11.2.12

İkeadan aldığım halı ve kızıma aldığım kitaplar

Talyaya 2 tane kitap aldık biri normal güzel resimli bir kitap ve diğeride bu sayılı ses çıkaran kitap. En çokta bu kitabı sevdi kızım. Diğerinede bakıyoruz ama daha çok bu sayılara basıp ses çıkartmayı seviyoruz henüz 21 aylık olduğu için Talya doğal olarak sesli oyuncaklara kitaplara daha çok ilgi duyuyor.


 Buda diğer kitabımız:
Ve ikeadan aldığım halı. Bikaç haftadır sürekli nasıl bişey alsam diye düşünüyodum. En son sade bişey olsun, mutfakta dinlendirici bir renk olsun diye karar verdim ve bu aşağıdaki gördüğümüz halıyı aldım, nasıl arkadaşlar hiçte fena durmamış değilmi ama : )

Bu ara kalorifer peteğinin önünde durana dikkat etmeyin, dipvrizden yeni çıktı çözülsün diye oraya koydum : )


Şuan aslında acayip halsizim, ehliyet için teori sınavından çıkalı 1 saat oluyo ve fena halde başım ağrıyo. Kızımı uyuttum, uzandım ama başım kötü geçmedi bitürlü bu ağrı. Ben en iyisi enerji verecek şeyler tüketip  birde güzel çay hazırlayayım kendime.
Umarım sınavıda geçmişimdir, keşke bebeğim olmadan ehliyeti alsaydım. Ama kısmet işte bi türlü olmadı ozamanlar denk gelmedi herşey üste üste geldi vs. Neyse blogdaşlar : ) ben bi ağrı kesici alıp ardından güzel bir çay hazırlıyorum.
Herkese iyi haftasonları olması dileğiyle

7 yorum:

  1. canim benim bas agrin insallah hemencecik gecer, sen bi guzel cay yap ic... birazda sevdigin birseylerden ye :) hemen kendine gelirsin sicacik evinde...
    insallah sinavida almisindir, hersey nasip kismet... gec olsun guc olmasin :)
    ben haliyi cok cok begendim, renkleri guzel uymus... hem sade hemde mutfaga ayri bir hava katmis :):)

    prensesine aldigin kitaplarda cok cici duruyorlar, o basmali olan cok cok guzel:) aah aah simdi cocuk olmak vardi... cocuklara kucuk yastan alistirilmali kitap aliskanligi :)

    mutlu bir haftasonu olur insallah
    sevgiler !

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun
    kitaplarınızı kımız güle güle okusun
    Halın hayırlı olsun canım
    :))))))

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun Hülyacığım. Şimdi bir fincan çay ve yanında biraz tatlı. Bak nasıl da kendine geleceksin hemencecik. Halı mutfağına çok yakışmış güzel günlerine kullan ...

    YanıtlaSil
  4. aynı kitaptan bizim de var.. gerçekten çok güzel hazırlanmış...

    YanıtlaSil
  5. Kıymetcim kendime geldim sayılır çayımı içtim ufaklığıda yedirince birazdan şöyle biraz uzanacağım : ) babası baksın birazda değilmi canım : )

    Canımcım tşk ederim Colettecim halıyı beğendiğine sevindim, senin zevkinde çok güzel iyi takipcilerindenim biliyosun canım : ) Eminecim bu kitapları bizimki gerçekten çok sevdi bütünnnn gün müziklere basıyoruz şarkuıları bütün ev halkı ezberledi : ))

    YanıtlaSil
  6. benim çocuklar kocaman oldular ancak alıp kenara koyup torunlara okumak lazım buarada geçmiş olsun:))

    YanıtlaSil
  7. Evet Dilekcim bende saklayacağım, Allah kısmet ederse çok istiyorum torunlarıma anlatayım bak bu annenizindi diye :O) Ahhh ahh çok hızlı büyüyolar : (

    YanıtlaSil